Blockchain: Labeyrie styrker sporbarhetssystemet for sin røkelaks

Takket være blockchain gjør Labeyrie nå sporbarhetsinformasjon tilgjengelig for forbrukere.

Labeyrie har nettopp gitt informasjon om forbedret sporbarhet av to referanser av norsk røkelaks: Norwegian Polar Circle Great Origins røkt laks 4 skiver og norsk røkelaks 4 skiver.
Faktisk, takket være IBM Food Trusts blokkjedeløsning på IBM Cloud, kan forbrukere få tilgang til kvalitetstilnærmingen til laksen de konsumerer.
En første introduksjon av disse to referansene, som bør strekke seg til alle Labeyrie røkt laks. Labeyrie er forpliktet til en streng kvalitetstilnærming ved valg av laks, spesielt med tanke på sikkerhet, kvalitet og dyrevelferd. Merket er det første merket hvis spesifikke kvalitetstilnærming i utvalget av laksen ble sertifisert i 2007 av et uavhengig organ med mer enn 200 kontrollpunkter, noe som gjør det mulig å tilby forbrukerne den beste kvaliteten i produksjonsfasene. Produksjon av produktet.

Blockchain som svar på forbrukernes forventninger

I dag, takket være sin partner Cermaq, en lakseoppdretter som leverer oppdrettslaks av høyeste kvalitet over hele verden, og ønsket om å utvide sin pedagogiske tilnærming mot forbrukere ytterligere, gjør Labeyrie denne sporbarhetsinformasjonen tilgjengelig for alle takket være blokkjeden.
Alt forbrukeren trenger å gjøre er å skanne QR-koden som er trykt på emballasjen til produktene som er tilgjengelig i partnerbutikker og gå direkte til den tilsvarende applikasjonen. Deretter legger han inn batchnummeret som er skrevet på produktet for å få tilgang til informasjon fra oppdrettsanlegget til tilberedning av røkelaks i vårt verksted i Landes, sørvest i Frankrike.
Labeyrie gir derfor informasjon om to av merkets røkelaksreferanser om arten, opprinnelsen, oppdrettsforholdene i Norge (tetthet, fôring, varighet) og tilberedning i vårt verksted sørvest i Frankrike (skjæringstrinn, røyking) som samt merkevarens forpliktelser . Informasjonen som er registrert på hvert trinn av prosessen er uforanderlig. Dette prosjektet, initiert i samarbeid med IBM, er av høy teknologisk, logistisk og operasjonell kompleksitet. Denne informasjonen er lett tilgjengelig via en intuitiv digital enhet. Et digitalt kommunikasjonssystem følger med denne lanseringen.
«Det er viktig for oss å avsløre all informasjon knyttet til sporbarheten til produktene våre i fullstendig åpenhet for å informere forbrukerne om førsteklasses kvalitet på røkelaksen vår og standardene vi bruker i tilberedningen,» forklarer Céline Porterie, prosjektleder hos Labeyrie Fine Foods.

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *