Rockwell Automation-teknologi og ekspertise støtter Drillmec i utviklingen av innovativ karbonlagringsteknologi

Italiensk oljeriggspesialist bruker datadrevet intelligens og presisjonsautomatisering for å kombinere maksimal effektivitet og minimale utslipp

MILAN, 27. juni 2024 /PRNewswire/ — Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK), verdens største industrielle automasjons- og digitale transformasjonsselskap, kunngjør sitt samarbeid med Drillmec, en global borespesialist på land og til havs med base i Italia, for å utvikle nye lagringsteknologier kjent på i forkant av innovasjon.

Drillmecs avanserte teknologi bruker presis automatisering og datadrevet intelligens for å gjøre boreinngangspunkter for nye karbonlagringsanlegg raskere, enklere, tryggere og mer kostnadseffektivt. Dette initiativet understreker Drillmecs forpliktelse til å utvikle løsninger som utnytter deres bore- og riggekspertise for å redusere utslipp og nå miljømål.

Karbonfangst- og lagringsprosesser tar sikte på å fange karbon ved utslippspunktet (f.eks. en fabrikk) før det pumpes til et passende underjordisk lagringsanlegg hvor det er permanent lagret, og forhindrer at det slippes ut i luften.

Takk til Allen-Bradley PowerFlex TL XT 755 AC-frekvensomformereDrillmecs automatiserte boresystem er mer presist og fokusert, slik at det kan oppnå ønsket mål om å skape et inngangspunkt for nye karbonlagringsanlegg raskere, bruke færre materialer og forbruke mindre energi enn tidligere systemer.

Ved å kombinere større effektivitet og automatisering, samt andre avanserte funksjoner, vil denne nye teknologien også bidra til å redusere antall ansatte som kreves på stedet, noe som resulterer i bedre kostnadskontroll og forbedret sikkerhet.

Drillmecs teknologi kan brukes til lands og til havs. Ved å redusere kostnadene bidrar det til å redusere barrierer for bygging av nye karbonfangst-, lagrings- og utnyttelsesanlegg, og reduserer dermed kostnadene knyttet til et bredt spekter av industrianlegg og til husholdningsbruk betydelig. I tillegg til teknologien som ble levert, jobbet Rockwell Automation tett med Drillmec for å optimalisere boreprosessen samtidig som den oppnådde maksimal effektivitet og minimale utslipp.

» Et av Rockwell Automations veiledende prinsipper er å hjelpe våre industrielle partnere med å forbedre deres bærekraft og redusere deres utslippsa Steffen Zendler, leder for global forretningsutvikling og bærekraft i Rockwell Automation. Dette prosjektet gjør akkurat det. Vi er veldig glade for å jobbe med Drillmec om CO-fangst og -lagring2 ikke bare mulig, men også interessant fra et teknisk og kommersielt synspunkt. »

» Vi er glade for å kommersialisere denne nye boreteknologien spesielt utviklet for utvikling av karbonfangst- og lagringsstederla Mohamed Housny, visepresident for markedsføring i Drillmec til. Rockwell Automations teknologi og ekspertise spilte en sentral rolle i å gi intelligensen, presisjonen og kontrollen som kreves for å lykkes med denne nye teknologien. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet med Rockwell Automation om dette og andre kommende prosjekter. »

Om Drillmec

Drillmec er en global leder innen design, produksjon og distribusjon av bore- og overhalingsrigger for land- og offshoreapplikasjoner samt et bredt utvalg av boreutstyr. Resultatene oppnådd i over 100 års internasjonal erfaring har blitt anerkjent av kunder over hele verden og er et resultat av vår forpliktelse til kontinuerlig forbedring gjennom streben etter høy kvalitet, sterkt fokus på menneskelige ressurser og maksimal effektivitet gjennom hele prosessen. Tre prinsipper utgjør kjernen i vår bedriftsidentitet: sikkerhet, miljø og innovasjon. Vårt globale rykte for pålitelighet gjenspeiles i vår omfattende tekniske utvikling, rettidige leveranser og enestående kundeservice. Drillmec er et virkelig globalt selskap, men er fortsatt dypt knyttet til sine røtter i ingeniørhjertet av Italia. Ytterligere informasjon: www.drillmec.com/en/

Om Rockwell Automation

Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK) er en global leder innen industriell automasjon og digital transformasjon. Ved å koble alles fantasi med teknologiens potensial, utvider vi det som er menneskelig mulig og gjør verden mer produktiv og bærekraftig. Rockwell Automation, med hovedkontor i Milwaukee (Wisconsin) sysselsetter omtrent 29 000 personer for å løse kundeproblemer i mer enn 100 land.

For å lære mer om hvordan vi bringer Connected Enterprise til live i industribedrifter, besøk http://www.rockwellautomation.com.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2436724/Drillmec_Image_for_Wire_Distribution.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1981317/Rockwell_Automation_Logo.jpg

lyon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *