F1-, WRC- og DTM-stjerner – på Norges helvetesbane med Kaspar Navick | Sport

Verdensmester i rally Peter Solberg, DTM-mester Mattias Ekstrom, Formel 1-mester Jacques Villeneuve, YouTube-stjernen Ken Block – med disse stjernene som starter i bildivisjonen «SuperCars», vil den unge litaueren kunne diskutere banene for å overvinne banen allerede denne dagen. helg.

Han er ikke i tvil om at han også vil møte Formel 1-legenden David Coulthard, som kommer for å se løpet.

«Rallycross er en diamant av motorsport som først nå blir oppdaget. De kjemper på banen som gladiatorer, som rett og slett fascinerer publikum. Denne gangen skal jeg ikke sitte bak rattet, men jeg vurderer veldig seriøst muligheten for å kjøre videre rallycrossbaner i fremtiden», innrømmet D. Coulthard.

Petr Sulcik (rallycross.cz) bilde. /Kaspars Navickas

K.Navicks, som tok 3. plassen i runden som ble holdt i Storbritannia for to uker siden, er fast bestemt denne helgen.

«Før sesongen hadde vi ikke trodd at jeg skulle stå på vinnerpallen så raskt. Dette er min første sesong i EM, men nå føler jeg at jeg er i stand til å kjempe ikke bare om premieplassene i etappene. , men også for pallen i sammenlagt, sa K.Navicks, som ligger på 5. plass etter to runder i mesterskapet, før de første løpene.

Lørdag er det kvalifiseringsløp, og søndag er det semifinaler og finale, hvor kun de 6 raskeste rytterne kvalifiserer seg. NTeam er ikke i tvil om at K. Navickas vil være blant dem igjen.

john

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *