Nederlandsk student savnet under fottur i Norge | RTL Nyheter

I Nord-Norge har en nederlandsk student vært savnet siden i går ettermiddag. Politiet startet søk, men avbrøt i natt på grunn av dårlig vær. To andre internasjonale studenter ble reddet.

Eleven ble savnet i Åselidalen ved Bodø, melder den norske kringkasteren NRKDen nederlandske studenten gikk der sammen med to andre internasjonale studenter.

Gikk frem

Den nederlandske studenten skal ha «gått et stykke foran» og ble ikke sett igjen. De to andre ringte nødetatene rundt klokken 14. De startet et søk, inkludert redningshelikoptre.

Ifølge NRK måtte søket avsluttes rundt klokken 19. Det er tett tåke i området og terrenget er ugjestmildt på grunn av dårlig vær.

– Det er ikke trygt for helikopteret å fortsette letingen, og det er heller ikke teamene på bakken, sier pressetalsperson June Strand Jensen. «Det er også et risikabelt område fordi det har regnet mye de siste dagene.»

De to utenlandske studentene som reiste sammen med nederlenderen ble hentet fra området av et redningshelikopter.

Røde Kors hjelper til

Røde Kors hjelper også til i søket etter den savnede eleven. Det er uklart om det er en gutt eller en jente. Alderen er heller ikke offentliggjort. Søket vil gjenopptas i morgen.

louis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *