24. mars 2023

Slik optimerer du hagen til både store og små

Det er mange som drømmer om hage, men det å ha en hage og det å vite hva man skal gjøre for å optimere hagen sin er to helt forskjellige ting. Det å vite hvordan man skal kunne utnytte det arealet man har best mulig er nemlig ikke bare, bare og krever at du ikke bare har en god plan, men også innsikt i hva som vil bidra til å gi både store og små den beste opplevelsen. I denne artikkelen skal vi derfor se litt nærmere på hvordan du kan tilrettelegge for hele familien når du skal optimere hagen din – slik at du får din gressklipper og ungene får det de ønsker seg. 

Tenk på budsjettet ditt mens du planlegger 

Det er mange forskjellige elementer som er med på å avgjøre om man vil lykkes med hagen sin eller ikke. En av de aller viktigste tingene er at det er et bra forhold mellom ønsker og behov og det budsjettet man har å bruke på dette. Det er nemlig mange både små og store poster man skal bruke penger på når man skal optimere hagen og det å kunne prioritere basert på viktighet og behov er noe som vil gjøre en forskjell. En måte å løse dette på er det å kunne få rabatt på gressklipper.  

Dette er en av de store postene som er nødvendige, og som ofte koster mye penger uansett om man kjøper noe som er bra eller mindre bra. Andre store poster er for eksempel også utemøbler, både til de små og de store i familien og ikke minst leker. Det å kjøpe lekestativ er noe som blir mer og mer populært og er noe som kan gi ungene uendelige timer med lek i hagen. Dette er noe som derfor også bør komme på listen over prioriteter, og det å se etter rabatt på de store postene som gressklipper, lekestativ og annet er viktig.  

Finn balansen mellom voksenting og barneting 

Når det kommer til prioriteringer, er det viktig å tenke på både barn og voksne. En gressklipper er essensiell, og det er et lekeområde til de minste også. Finn balansen mellom de to tingene, både fysisk i hagen og med tanke på budsjettet og prioriter etter hvor mye det blir brukt og hvor stor verdi det tilfører totalt. Det å ha et møte med alle i familien slik at alle får sagt det de har behov for å si, enten de egentlig er for små eller ikke, gjør at alle føler mer eierskap. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *