Strøm

Strømforbruket

Vi bruker veldig mye strøm i Norge: Det er veldig lett å være kritiske til hva vi bruker av strøm og hvordan vi bruker det. Når det kommer til et stykke så er det ikke så farlig om vi bruker strømmen på den måten som du mener at den bør bruke. Strøm er noe som skal brukes på best mulig måte og på den måten som gavner deg. Strøm er en ting som blir produsert for deretter å bli brukt opp. Trenger du strøm så trenger du vanligvis en leverandør som gir deg strøm sakte, men i jevn mengde. Har du reist vet du godt at det er fort gjort for en person å oppleve strømbrudd flere ganger om dagen om du ikke har jevn strøm. Norge er ganske bra strømsystem. Vi har et system hvor noen produserer strømmen, et selskap transporterer den og til sist mange selskap som leverer den til dem som ønsker det.

Strømleverandører

Det finnes selskaper som kun kjøper og selger billig strøm. Man trenger ikke å være en strømprodusent for å levere strøm, eller rettere sagt selge strøm. Statnett fasiliteter for at strømmen kommer til deg gjennom nettet da de har monopol på selve strømnettet og dets infrastruktur.

Alle leverandørene kjøper strømmen på strømbørsen Nord Pool Spot til akkurat den samme prisen. Hvordan har det seg da at strømprisene er forskjellig fra leverandør til leverandør hvis alle leverer det samme produktet som er kjøpt til den samme prisen? Dette spørsmålet prøver vi å svare på.

Strømleverandørene skiller seg ut på hvordan de tar betalt for tilleggsprodukter. Det som er interessant å se på er derfor laveste månedlige påslaget og påslag på kWh. Dette inkluderer også el-sertifikat kostnader som er lovpålagt. Disse tingene ser man på for å skille kostnaden for deg, men når det kommer til hva som egentlig er interessant for deg som kunde er det kun prisen og servicen.

Strøm og vær

Strøm er noe som er spennende og noe som er vilt. Skal det være noe som du liker eller noe som du kanskje synes er artig å se på så vil jeg anbefale deg å se på lyn og torden. Her vil strømmen komme ned fra himmelen og gå igjennom bakken. Det er gøy å se på og det er veldig spennende å være en del av. Skulle det være noe som du liker så kan det være spennende å få med deg hva som helst eller hvilken som helst utfordring. Ikke bruk tiden din på alt det der ute som kanskje ikke passer deg så godt, men heller det som gir deg det lille ekstra. Skal du på en reise så nyt været. Røft vær er vakkert og noe veldig spennende. Skal du bruke været til noe så kan det gi deg regn, det an gi deg vind og det kan gi deg sol. Alle disse formene gir deg strøm.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *