Anonym tilbakemeldingsside
Som dere sikkert har registrert så la vi ned forumet/debatt siden vår grunnet misbruk. Der er mange årsaker til at det er vanskelig å opprettholde et forum. AFAM bestemte seg for å gå over til å bruke mail som et alternativ, men glemte i den forbindelse å gi et tilbud til dem av dere som ønsker å være anonyme. Nå har vi lagt et slikt tilbud til våre nettsider, og håper dere vil dra nytte av.

AFAM garanterer for anonymitet i den grad man kan gi en slik garanti om bruk av Internett. Vi ber dere derfor tenke dere om før dere legger inn sensitive opplysninger, og vi minner om sårbarheten når det gjelder Internett som media. Er dere usikker er det bedre å ringe oss.

Hvordan fungerer systemet?
For å bruke systemet må du registrere et brukernavn og passord, slik at ingen andre enn AFAM har tilgang til meldingene og spørsmålene du legger inn. Her er du selvfølgelig helt anonym, og står fritt til å velge hvilket som helst brukernavn.
AFAM besvarer meldinger etter kapasitet, og du kan lese svarene på den anonyme siden.

Hvem kan lese meldingene mine?
Det er kun oss i AFAM som har tilgang til å lese meldingene du legger igjen. Sørg for å logge ut etter at du er ferdig, ved å lukke alle vinduer i nettleseren din.

Husk å lukke alle åpne vinduer i nettleseren!

Nå logger du trygt ut.

Hva hvis jeg glemmer passordet mitt?
Siden dette er en anonym tjeneste, registrerer vi ikke noen form for kontaktinformasjon for brukerene. Hvis du glemmer passordet ditt, har vi dermed ingen sikker måte å formidle dette til deg. Sørg for å bruke et passord du husker, men som samtidig er vanskelig for uvedkommende å gjette!